Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Заместник областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова към зрелостниците на Езиковата гимназия: „Вярвайте, че успехите предстоят!“

Езикова гимназия „Проф.д-р Асен Златаров“ изпрати днес своите абитуриенти. На тържествена церемония бяха връчени награди за успех, езикови познания, обществена активност, спортни постижения, социална ангажираност. Гост на тържественото изпращане на зрелостниците бе заместник областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова. Тя се обърна към завършващите с думите: 
„Била съм на Вашето място. И аз съм нямала търпение да дойде този ден, за да се почувствам голям и свободен човек. Но позволете ми да ви кажа само две важни неща. Не бързайте да пораствате, да ставате сериозни и отговорни. Така или иначе това няма да ви се размине. По-добре се опитайте да останете млади, буйни и любопитни колкото може по-дълго време. И на второ място: не се чувствайте виновни, ако не знаете какво да направите с живота си днес. Както казва Кърт Вонегът: “най-интересните хора, които познавам, не са знаели какво искат да правят с живота си на 22 години. Някои от най-интересните 40-годишни хора, които познавам, все още не го знаят…“ Пожелавам Ви винаги да правите и работите това, което обичате! Вярвайте, че ви предстоят успехи. Бъдете смели! На добър път!“, каза д-р Стефка Здравкова-заместник областен управител на Хасково.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.