Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Забранено е движението на тежкотоварни камиони над 12 тона по пътя Харманли-Тополовград.

Това е единственото ограничение, наложено в Хасковска област, заради снеговалежа. В целия регион пътищата са проходими при зимни условия. На терен са всички машини на снегопочистващите фирми, които обработват пътните настилки. Областният управител на Хасково Станислав Дечев инспектира лично почистването на пътя за Димитровград- Стара Загора. В #Димитровград се чисти интензивно. Там улиците на асфалт, акцентира се върху кръговите кръстовища и околовръстния път за Стара Загора. 
Автомагистрала „Марица“ също е почистена и проходима. Вниманието на шофьорите трябва да бъде изострено, когато преминават през откритите и ветровити места, където са възможни обледявания и навявания. 
Дежурните в ОПУ –Хасково докладваха, че ситуацията в областта е нормална за зимни условия. Няма тежки пътни инциденти. Всички населени места са достъпни. Няма прекъсване на електричеството и водоподаването. Не се налагат допълнителни ограничения на движението. В края на деня се очаква температурите да паднат доста под нулата.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.