Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Благотворителна кауза на Областния управител на Хасково „За повече деца в България“!

В навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово и дни преди настъпването на Новата 2018 г. Областният управител на Хасково организира Коледен благотворителен базар. Традиционната дарителска кампания тази година е посветена на новия живот и семейството. 
Нашата каузата е „За повече деца в България“! Това е съвместна идея на Областния управител на Хасково Станислав Дечев и фондация „Искам бебе“. Раждаемостта е социален, икономически, културен и национален проблем. Затова всички заедно трябва да обединим усилията си и с много любов да подкрепим каузата „За повече деца в България“!
Фондация „Искам бебе“ подкрепя семействата, които искат да имат деца и защитава техните интереси; работи за промяна на обществените нагласи към хората с репродуктивни проблеми; информира, финансира и осигурява емоционална подкрепа на бъдещите родители. 
За да изпълнят с щастие и детски смях още домове в Хасково и областта, фондация „Искам бебе“ и Областният управител на Хасково Станислав Дечев организират тридневен Коледен благотворителен базар. Той ще се проведе на 13, 14 и 15 декември 2017 година в сградата на Областна администрация Хасково. 
Разчитаме да подкрепите благотворителната инициатива на Областния управител на Хасково Станислав Дечев и да се включите в Традиционния коледен базар. Ще бъдем щастливи заедно да помогнем да се родят още бебета в Хасковска област! Всички средства, събрани по време на Благотворителния базар, ще бъдат предоставени на двойки с репродуктивни проблеми от Хасковска област чрез фондация „Искам бебе“. 
В Благотворителния базар очакваме да се включат представители на всички училища от област Хасково. Както всяка година и сега, ще предоставим възможност на децата с любов и много вдъхновение да изработят сувенири и подаръци, които да включим в Базара. Освен това фондация „Искам бебе“ ще предостави информационни материали и ще покани своите приятели и фирми да подкрепят каузата ни. 
Вярваме, че и Вие ще ни подкрепите и заедно ще подарим една светла Коледа и щастлива Нова година на семействата с репродуктивни проблеми от Хасково и областта! 
Както знаете, миналогодишният Коледен базар на Областния управител на Хасково Станислав Дечев бе посветен на 7-годишната Елена от Свиленград. Тогава в рамките един ден благодарение на щедростта и благородството на дарителите от Хасково и областта, бяха събрани над 3 400 лева за Ели. 
Вярваме, че тази година ще успеем заедно да подарим светли празници и усмивки на семейства от Хасково чрез нашата кауза „За повече деца в България“!

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.